افسردگی شدید
علایم و راه تشخیص افسردگی شدید در مردان و زنان چیست
افسردگی شدید,افسردگی شدید و توهم,افسردگی شدید دارم,افسردگی شدید درمان,افسردگی شدید Mdd,افسردگی شدید چیست,افسردگی شدید و درمان آن,افسردگی شدید ویکی پدیا,افسردگی شدید بعد از زایمان,افسردگی شدید و خودکشی,افسردگی شدید دارم چکار کنم,من افسردگی شدید دارم,افسردگی حاد دارم,احساس افسردگی شدید دارم,افسردگی شدید دارم چیکار کنم
در این مطلب از سایت جسارت به علایم و راه تشخیص افسردگی شدید در مردان و زنان چیست می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
ورزش با تنظیم سروتونین و نوراپی نفرین مغز به کاهش افسردگی کمک می کند. پ.مورالی. دوراسوامی، استاد روانپزشکی و رفتاردرمانی مدرسه پزشکی دانشگاه دوک در دورهام، پنج بار در هفته،20 تا 30 دقیقه ورزش را توصیه می کند. ورزش هایی چون ایروبیک، راه رفتن های تند بر روی تردمیل را بهترین شیوه می داند هرچند اذعان می کند: هیچ ورزشی در هیچ سطحی بهتر از دیگری نیست.
افسردگی شدید
افسردگی های شدید ممکن است با کاهش درجۀ حرارت بدن، فشار پایین خون، عصبانی شدنهای شدید و سخت و لرزش بدن همراه باشد. بیماران مبتلا به افسردگی شدید احساس پوچ و بیارزش بودن میکنند. ممکن است ابتلاء به بیماری افسردگی های شدید در هر سنی اتفاق بیفتد. افسردگی شدید، نوعی از افسردگی است که تقریباً تمام طول روز و در تمام روزها بمدت حداقل 2 هفته یا ماهها در بیمار وجود دارد و شامل نشانه ها و رفتارهایی است که عملکرد شغلی، روابط بین فردی و رفتارهای اجتماعی را تحت تاثیر قرار داده و شخص را بطور کلی از محیط خود دور می سازد.
در روزهای کوتاه و تاریک زمستان برخی از افراد دچار اختلال تاثیرات فصلی می شوند. یکی از راه های کاهش علائم این اختلال نوردرمانی است که در آن فرد نزدیک جعبه ای از نور می نشیند که نور بیرون را تقلید می کند. این درمان معمولا با جلسه های 15 دقیقه ای شروع می شود و روزانه این میزان تا سقف دو ساعت افزایش می یابد. زمان این جلسات به شدت افسردگی و نیز شدت نوری دارد که توسط پزشک مربوطه تعیین می شود. گرچه نوردرمانی، درمان قطعی این افسردگی نیست اما اثرات کاهش علائم آن را می توان در دو روز حس کرد.
افسردگی شدید و توهم
موارد افسردگی های شدید ممکن است با کاهش درجۀ حرارت بدن، فشار پایین خون، عصبانی شدنهای شدید و سخت و لرزش بدن همراه باشد. نمادهای بیرونی افسردگی های شدید خود را به شکل درخواست کمک از ذهن رنج دیدۀ بیمار نشان میدهد. بیماران شدیدا افسرده احساس پوچ و بیارزش بودن میکنند و در نهایت متقاعد میشوند که خود مسئول فلاکتها، بدبختیها و وضعیت نااُمیدکننده فعلیشان میباشند. همیشه تشخیص افسردگی های شدید از نظر بالینی آسان نیست. همچنین، خانمها تقریبا 2 برابر مردان از افسردگی رنج می برند و ممکن است ابتلاء به بیماری افسردگی های شدید در هر سنی اتفاق بیفتد که البته شروع افسردگی بطور متوسط در نیمه دوم 20 سالگی می باشد.
بیشتر بخوایند :
علائم افسردگی
شعر در مورد افسردگی
افسردگی پس از زایمان
استرس
این نوع درمان به افراد می آموزد که با مثبت اندیشی می توانند نشانه های افسردگی را کاهش دهند. دکتر دوراسوامی توصیه می کند دفترخاطرات خلق و خو داشته باشید. این وسیله ای است که شما را در این مسیر فکری نگه می دارد که اتقاقات مثبت در زندگی شما رخ می دهد و اجازه نمی دهد که کوچکترین چیز منفی به زندگی شما راه یابد. دفتر خاطرات خلق و خو اتفاقات منفی را در چشم اندازی دور نگخ می دارد و یادآوری می کند که روزهای مثبت حتما اتفاق می افتند. دکتر دوراسوامی توصیه می کند اگر برایتان دشوار است ضرورتی ندارد که هر روز در این دفتر بنویسد. هفته ای یک بار برای کاهش علائم افسردگی کافی است.
افسردگی شدید دارم
• تغییر اشتهاء از علائم افسردگی های شدید است که ممکن است به صورت افزایش یا کاهش وزن نمایان گردد. • بی خوابی و یا پرخوابی از نشانه های افسردگی شدید است. • از علائم افسردگی های شدید تاخیر در گفتار و یا انجام وظایف و یا برعکس عدم آرامش و بی قراری است. • مشکلات عدم تمرکز و تصمیم گیری از علائم افسردگی های شدید است. • در افسردگی شدید فرد، احساس پوچی و یا احساس گناهکاری می کند. • افکار خودکشی یا اقدام به خودکشی در فرد مبتلا به افسردگی شدید نمود پیدا می کند. • در افسردگی های شدید فرد در بیشتر اوقات احساس خمودی و کمبود انرژی می کند. • از دیگر علائم های افسردگی شدید می توان به کاهش میل جنسی، احساس نا امیدی و علائم فیزیکی مانند سردرد، دردهای غیر قابل توصیف یاعلائم گوارشی نام برد.
تحقیقات زیادی مبنی بر اینکه طب سوزنی آلترناتیو درمانی قطعی برای افسردگی است وجود ندارد و تعدادی از تحقیقات این روش را پیشنهاد می کنند. یکی از دانشگاه های کوچک آریزونا بر روی 33 زن مبتلا به افسردگی تحقیقی انجام داد و دریافت که 67 درصد زنانی که در طب سورنی شرکت کرده اند رو به بهبودی هستند که در مقایسه با گروه کنترل که تنها 27 درصد رو به بهبودی رفته اند رقم قابل ملاحظه ایست. در تحقیق دیگری که در ژورنال اختلالات تاثیرگذار به چاپ رسیده، 70 درصد بیماران که دچار اختلال افسردگی بودند و یک داروی ضد افسرودگی را مصرف می کردند، با طب سورنی پیشرفت های چشم گیری داشته اند نسبت به آنان که از طب سوزنی استفاده نکرده اند.
افسردگی شدید درمان
همان طور که گفته شد افسردگی درجاتی از یک حالت احساسی زود گذر تا یک اختلال شدید را در برمی گیرد. برای فهم بهتر این نکته، لازم است اشاره ای به انواع افسردگی داشته باشیم: احساس افسردگی: که معمولا به عنوان اندوه شناخته می شود و در اثر تغییرات موقعیتی و شرایط جدید یا برخوردهای مقطعی ایجاد می شود. این احساس اندوه و افسردگی معمولا بعد از برطرف شدن موقعیت و سازگار شدن شخص با شرایط تازه، به سرعت از بین می رود. داغدیدگی یا واکنش سوگ: از دیگر حالات افسردگی است، غمی است که در اثر فوت نزدیکان بوجود می آید. وقتی رابطه ی مهمی پایان می یابد، بیشتر بازماندگان حالتی را تجربه می کنند که معمولا این حالت نیز کاملا عادی است، مگر آنکه واکنش های سوگ به صورت طولانی باقی بماند. اختلال سازگاری با خلق افسرده: مواجهه ی فرد با یک موقعیت قابل توجه گاهی منجر به این حالت از افسردگی می شود. در چنین وضعیتی، انتظار می رود با کاهش تأثیر موقعیت، حالت های بیمار گونه و افسردگی نیز از بین برود.
دکتر دوراسوامی اذعان می کند که گروه های پشتیبان به استانداردی در روان پزشکی بدل شده است با این این روزها کم تر از آن استفاده می شود در صورتی که یکی از بهترین راه های درمان به ویژه برای افسردگی های خفیف است. این گروه ها تحصیل در حوزه افسردگی را فراهم می آورند و جمعیت پشتیبان این فرصت را برای افراد فراهم می کند تا از کسانی مشکلات مشابه دارند بیاموزند. دکتر دوراسوامی برای کسانی که علاقه ای به صحبت کردن ندارند توصیه می کند در گروه هایی شرکت کنند که به آن علاقه مندند، مثل کلوپ های کتاب و یا یوگا.
افسردگی شدید Mdd
برای تشخیص افسردگی، پزشک معاینه بالینی شامل: آزمایشاتی برای رد کردن وضعیتهایی که می توانند علایم تقلید کننده افسردگی را ایجاد کنند انجام می دهد. اگر پزشک شما علایم افسردگی شدید را می بینید یا به احتمال خودکشی مشکوک است می تواند شما را به متخصص روانپزشک ارجاع کند یا حتی بستری فوری را توصیه کند. پزشک یا روانپزشک تشخیص افسردگی را براساس علائم و نشانه های مشخص بیماری افسردگی، بعلاوه حضور علائم و نشانه هایی که معمولاً همراه با افسردگی هستند می گذارند.
دکتر دوراسوامی به درمان رفتاری شناختی نام “آموزش پیشرفته” برای افراد دچار افسردگی را داده است. این نوع درمان بر پایه این حقیقت بنا شده است که افکار انسان احساسات او را برمی انگیزد. آگاه بودن به افکار و یادگیری تغییر الگوهای مخرب می توانند عملکرد مغز و درنتیجه واکنش به موقعیت ها را تغییر دهد.CBT درمانی کوتاه مدت است و حداکثر 10 تا 20 جلسه ادامه دارد. این نوع درمان اثر مدیتیشن را در درمان افسردگی های حاد و خفیف نشان می دهد.
افسردگی شدید چیست
افسردگی شدید یک بیماری جدی است که می تواند آثار وخیمی بر فرد و خانواده به جا گذارد. افسردگی شدید و درمان نشده می تواند منجر به مارپیچ نزولی ناتوانی، وابستگی و خودکشی شود. میزان خودکشی در مردان مبتلا به افسردگی شدید ۴ برابر بیشتر از زنان است، گرچه زنان مبتلا به افسردگی شدید بیشتر اقدام به خودکشی می کنند. میزان خودکشی پس از ۷۰ سالگی در مردان مبتلا به افسردگی شدید افزایش می یابد، و این میزان پس از ۸۵ سالگی بیشتر است. علایم هشدار خاصی می تواند نشاندهنده افسردگی شدید و احتمال خودکشی باشند. هنگام ابتلا به افسردگی شدید با جدیت هر درمانی را برای پیشگیری از خودکشی به کار گیرید حتی اگر فرد تحت درمان افسردگی است.
تحقیقات امیدبخشی نشان می دهد که مدیتیشن در جلوگیری از بازگشت افسردگی نقش ایفا می-کند. تحقیقات بر روی تمرکز حواس درمانی متمرکز شده که مدیتیشن سنتی را با درمان شناختی رفتاری ترکیب می کند. تحقیقی نشان داده بازگشت افسردگی برای افرادی که از مدیتشین استفاده می کنند با کسانی که از داروهای ضدافسردگی استفاده می کنند(حدودا 30 درصد) برابر است و نسبت به کسانی که داروهای بی اثر استفاده می کنند(حدود 70 درصد) کم تر است.
افسردگی شدید و درمان آن
در صورت ابتلای خود یا اطرافیانتان به افسردگی شدید، اگر هر یک از علائم خطرناک زیر را مشاهده کردید با یک پزشک یا درمانگاه روانی تماس بگیرید. آرامش، رفتار پرخاشگرانه، تغییرات خلقی زیاد و بیخوابی برای چند شب متوالی. از دیگر نشانه های خطرناک افسردگی های شدید، تهدید یا صحبت در مورد مرگ یا خودکشی است. تهدید یا عمل به آسیب جسمی یا خشونت از علائم خطرناک افسردگی شدید هستند که باید به پزشک مراجعه کرد. افت فعالیتها و ارتباطات از نشانه های خطرناک افسردگی شدید است. از دیگر نشانه های خطرناک افسردگی شدید، انجام کارهایی مانند خداحافظی با دوستان، نوشتن وصیت نامه یا … است. بهبود ناگهانی خلق پس از یک دوره افسردگی های شدید. رفتار خطرناک غیر طبیعی مانند خرید یا حمل اسلحه یا رانندگی غیر طبیعی… نیز از نشانه های خطرناک افسردگی شدید است که در صورت مشاهده در فرد مبتلا باید سریعا او را نزد پزشک برد.
افسردگی شدید
بیشتر بخوانید :
درمان اضطراب
استرس
اضطراب
افسردگی
- ۹۷/۰۷/۰۹